Actualizarea listelor și limbilor B va avea loc după confirmarea majorității candidaților. Vă rugăm insistent să răspundeți la telefonul completat în formularul de înscriere în această perioadă!

În atenția candidaților aflați pe lista de așteptare, în funcție de secție:

Următoarele secții au încheiat procesul de confirmare și nu vor admite candidați în afara celor deja anunțați (telefonic sau prin anunțurile anterioare de pe site): Arabă, Chineză, Japoneză, Neogreacă, Filologie Clasică.

1. Secțiile cu medie mixtă:

  • Limbă și Literatură Engleză – pot confirma locuri cu taxă candidații în așteptare cu media minimă 8,00;

2. Pentru următoarele secții filologice, pot confirma locuri cu taxă candidații în așteptare, după cum urmează:

  • Italiană – media minimă 8,38;

3. Toți candidații în așteptare la secția Limbi Moderne Aplicate pot confirma locuri cu taxă!

ATENȚIE! Confirmările de mai sus se fac pentru limba A respectivă, sub rezerva desemnării ulterioare a limbii B, conform mediei și opțiunilor, după algoritmul de repartizare.

Mai multe informații despre confirmarea locului AICI.

ATENȚIE!
Vineri, 30.07 (program 10:00-14:00), este ultima zi de confirmări.
Sâmbătă, 31.07 (program 12:00-14:00), este ultima zi de program de lucru cu publicul!
Orice situație nerezolvată (ridicarea dosarelor candidaților neconfirmați, ridicarea chitanțelor candidaților intrați la buget etc.) după această dată va putea fi soluționată la începutul lunii septembrie (programul exact va fi anunțat).

Recuperarea taxei de confirmare – pentru persoanele care au achitat taxa înainte de clasarea pe locuri bugetate

Persoanele care au confirmat locuri cu taxă și au glisat pe locuri la buget ulterior trebuie să se prezinte la sediul Facultății pentru depune dovada de plată (dacă nu a fost deja depusă la dosar), o copie a actului de identitate și un extras de cont cu IBAN-ul în care se va transfera suma returnată, și pentru a completa o cerere care va fi transmisă la Biroul Financiar al UB. Ulterior aprobării, sumele se vor transfera în conturi fără intervenția candidatului. Este posibil ca transferurile să dureze până la mijlocul lunii septembrie.