Înscriere

ADMITERE IULIE 2022

Înscrierile vor avea loc în perioada 4-16 IULIE.

Programul la înscrieri este 10:00-16:00 în timpul săptămânii respectiv 10:00-14:00 în weekend. Pentru a evita aglomerația, vă rugăm să vă programați pentru înscriere! Programările se fac mai jos. ATENȚIE! Dacă nu aveți posibilitatea de a vă prezenta în intervalele rămase libere, vă rugăm să ne contactați la admitere@lls.unibuc.ro. Toate persoanele care doresc să se înscrie se vor putea înscrie!

Vă rugăm insistent să completați formularul de preînscriere înainte de a veni la înscrieri. Mai multe informații despre preînscriere AICI.

Dacă nu vă puteți prezenta la înscriere din motive obiective (restricții de călătorie, auto-izolare, carantină etc.), vă rugăm să trimiteți un e-mail în care să atașați documentele doveditoare pentru situația care vă împiedică să faceți înscrierea la facultate la admitere@lls.unibuc.ro, cu subiectul „Solicitare înscriere electronică – numele dumneavoastră” în care să adăugați și datele dumneavoastră de contact.


PROGRAMĂRI

[ssa_divi_booking_module _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/ssa_divi_booking_module]

Înscrierea la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine are loc în sediul din str. Pitar Moș nr. 7-13, sect. 1, București (vezi harta la pagina Contact).

Accesul în clădire este limitat la o persoană / programare – însoțitorii vor fi rugați să aștepte în afara clădirii! Pentru înscriere NU este obligatorie prezența candidatului (dosarul poate fi depus și de alte persoane) însă este extrem de recomandată!

În clădire, la înscriere se vor desfășura următoarele operațiuni:

  • intrarea în clădire respectând programarea (vezi mai sus);
  • verificarea fișei de date personale (completată prin formularul de preînscriere);
  • completarea opțiunilor pentru înscriere (care va include toate specializările dorite) – completarea are loc NUMAI sub supravegherea personalului FLLS – mai multe informații despre admiterea la dublă specializare AICI;
  • plata taxei de înscriere (în funcție de numărul de înscrieri) – ATENȚIE! Plata se face online (înaintea sau în timpul înscrierii) sau cash – nu se poate plăti cu cardul;
  • depunerea dosarului și primirea legitimației de concurs*;

Actele necesare pot fi găsite AICI.

Ghidul candidatului pentru admitere poate fi găsit AICI.

*legitimația de concurs este dovada depunerii dosarului și trebuie prezentată pentru orice modificare, retragere sau confirmare a locului, inclusiv la examen!