Înscriere

ADMITERE IULIE 2021

ACTUALIZARE: Comisia de admitere a decis extinderea programului pentru ziua de duminică, 18.07, până la ora 16:00. De asemenea, persoanele fără programare pot veni în datele de 18, 19 și 20 iulie între orele 14:00 și 16:00.  Toate persoanele care doresc să se înscrie se vor putea înscrie! 

Înscrierile vor avea loc în perioada 3-20 IULIE.

Programul la înscrieri este 10:00-16:00 în timpul săptămânii respectiv 10:00-14:00 în weekend. Pentru a evita aglomerația, vă rugăm să vă programați pentru înscriere! Programările se fac AICI. ATENȚIE! Dacă nu aveți posibilitatea de a vă prezenta în intervalele rămase libere, vă rugăm să ne contactați la admitere@lls.unibuc.ro. Toate persoanele care doresc să se înscrie se vor putea înscrie!

Vă rugăm insistent să completați formularul de preînscriere înainte de a veni la înscrieri. Mai multe informații despre preînscriere AICI.

Dacă nu vă puteți prezenta la înscriere din motive obiective (restricții de călătorie, auto-izolare, carantină etc.), vă rugăm să completați formularul de preînscriere și apoi formularul pentru înscrierea prin apel video AICI. ATENȚIE! Formularul necesită conectarea la un cont Google/Gmail (dacă nu aveți un asemenea cont, vă puteți face unul, gratuit, aici) și încărcarea documentelor necesare dosarului de admitere în format electronic (diplomă Bacalaureat, foaie matricolă, certificat de naștere, act de identitate). Dacă nu aveți un cont Google și nu doriți să vă faceți unul, vă rugăm să atașați documentele într-un email cu subiectul “Înscriere electronică – numele dumneavoastră” în care să adăugați și datele dumneavoastră de contact.

 


 

Înscrierea la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine are loc în sediul din str. Pitar Moș nr. 7-13, sect. 1, București (vezi harta la pagina Contact).

Persoanele care nu se pot deplasa din motive obiective pot solicita ca înscrierea să aibă loc exclusiv online, în urma unei consultări prin videoconferință (Zoom).

Programarea pentru videoconferință se va face printr-un alt formular (vezi mai sus). În acest caz, actele solicitate trebuie să ajungă la facultate până la 1 octombrie.

Accesul în clădire este limitat la o persoană / programare – însoțitorii vor fi rugați să aștepte în afara clădirii, respectând normele de distanțare! Pentru înscriere NU este obligatorie prezența candidatului (dosarul poate fi depus și de alte persoane) însă este extrem de recomandată!

În clădire, la înscriere se vor desfășura următoarele operațiuni:

  • intrarea în clădire respectând programarea (vezi mai sus) și normele legale (verificarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor, păstrarea distanței etc.);
  • verificarea fișei de date personale (completată prin formularul de preînscriere);
  • completarea opțiunilor pentru înscriere (care va include toate specializările dorite) – completarea are loc NUMAI sub supravegherea personalului FLLS – mai multe informații despre admiterea la dublă specializare AICI;
  • plata taxei de înscriere (în funcție de numărul de înscrieri) – ATENȚIE! Plata se face online (înaintea sau în timpul înscrierii) sau cash – nu se poate plăti cu cardul;
  • depunerea dosarului și primirea legitimației de concurs*;

Actele necesare pot fi găsite AICI.

Ghidul candidatului pentru admitere poate fi găsit AICI.

*legitimația de concurs este dovada depunerii dosarului și trebuie prezentată pentru orice modificare, retragere sau confirmare a locului, inclusiv la examen!