Înscriere

ADMITERE SEPTEMBRIE 2023

Înscrierile vor avea loc în perioada 5-8 septembrie 2023, program 10:00-16:00

Vă rugăm insistent să completați formularul de preînscriere înainte de a veni la înscrieri. Mai multe informații despre preînscriere AICI.

Dacă nu vă puteți prezenta la înscriere din motive obiective (restricții de călătorie, auto-izolare, carantină etc.), vă rugăm să completați preînscrierea și să trimiteți un e-mail în care să atașați documentele doveditoare pentru situația care vă împiedică să faceți înscrierea la facultate la admitere@lls.unibuc.ro, cu subiectul „Solicitare înscriere electronică – numele dumneavoastră” în care să adăugați și datele dumneavoastră de contact.


 


Înscrierea la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine are loc în sediul din str. Pitar Moș nr. 7-13, sect. 1, București (vezi harta la pagina Contact).

Accesul în clădire este limitat la o persoană / programare – însoțitorii vor fi rugați să aștepte în afara clădirii!

În clădire, la înscriere se vor desfășura următoarele operațiuni:

  • intrarea în clădire respectând programarea (vezi mai sus);
  • verificarea fișei de date personale (completată prin formularul de preînscriere);
  • completarea opțiunilor pentru înscriere (care va include toate specializările dorite) – completarea are loc NUMAI sub supravegherea personalului FLLS – mai multe informații despre admiterea la dublă specializare AICI;
  • plata taxei de înscriere (în funcție de numărul de înscrieri) – ATENȚIE! Plata se face online (înaintea sau în timpul înscrierii) sau cash – nu se poate plăti cu cardul;
  • depunerea dosarului și primirea legitimației de concurs*;

Actele necesare pot fi găsite AICI.

Ghidul candidatului pentru admitere poate fi găsit AICI.

*legitimația de concurs este dovada depunerii dosarului și trebuie prezentată pentru orice modificare, retragere sau confirmare a locului, inclusiv la examen!