Taxa de confirmare

Taxa de confirmare pentru locurile cu taxă reprezintă un avans din taxa de școlarizare pentru anul întâi.

Taxa de confirmare este 500 RON.

Taxa anuală de școlarizare este 3500 RON și se plătește în două rate, în primele 30 de zile de la începerea fiecărui semestru. Avansul de 500 de RON plătiți la confirmarea locului se scade din taxa primului semestru, așadar taxa se va plăti după cum urmează:

Confirmare – 500 RON

Primul semestru – 1250 RON

Al doilea semestru – 1750 RON

Taxa de confirmare se achită la casieria din campusul Panduri (vezi pagina Contact) sau în cont (vezi mai jos), iar chitanța este adusă la dosarul de admitere în original. TAXA DE CONFIRMARE NU SE POATE PLĂTI LA SEDIUL FACULTĂȚII!

Candidații care confirmă locuri cu taxă la secția LIMBI MODERNE APLICATE* trebuie să specifice acest lucru la plata taxei (în Panduri), respectiv să plătească în contul corect (informații mai jos). Această mențiune NU este valabilă și pentru secția Traducere și Interpretare.

Taxa de confirmare se returnează NUMAI candidaților care au confirmat un loc cu taxă, ajungând ulterior, în urma retragerilor, la buget (la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine).

Taxa de confirmare NU se returnează în alte condiții, reprezentând dorința expresă a candidatului de a urma cursurile secției respective!

Plata taxei online – formularul de plată poate fi găsit aici: https://po.unibuc.ro/studiu_licenta.php

Taxa de confirmare poate fi plătită online – confirmarea de plată se trimite automat prin email. ATENȚIE! Confirmarea plății nu reprezintă și confirmarea locului! Candidații care au dosarul complet (inclusiv Diploma de Bacalaureat în original) trebuie să îndeplinească și procedurile pentru confirmarea locului în care să specifice că au plătit taxa online, numele, numărul de legitimație, secția pentru care confirmă și secțiile de la care se retrag. Candidații care se prezintă fizic la confirmări sunt rugați să aducă o copie imprimată a confirmării de plată primite prin email.

Plata taxei în cont:

Taxa de confirmare poate fi plătită în cont, cu condiția transmiterii unei dovezi de efectuare a plății – fie electronic (formularul de confirmare), fie fizic, adusă la confirmare. Taxa poate fi plătită la orice sucursală BCR* sau prin banca persoanei care plătește (inclusiv online banking), după cum urmează:

PENTRU FILOLOGIE / STUDII CULTURALE / TRADUCERE ȘI INTERPRETARE

 • PLĂTITOR – datele persoanei care plătește
 • BENEFICIAR:
  • NUME: UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI
  • COD DE IDENTIFICARE FISCALĂ (CIF): 4505502 (NU CNP-ul persoanei care plătește!)
  • IBAN: RO05RNCB0076010452620315
 • INFORMAȚII PLATĂ: datele candidatului (nume, prenume, legitimație) și mențiunea taxă taxă confirmare FLLS

PENTRU LIMBI MODERNE APLICATE

 • PLĂTITOR – datele persoanei care plătește
 • BENEFICIAR:
  • NUME: UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI
  • COD DE IDENTIFICARE FISCALĂ (CIF): 4505502 (NU CNP-ul persoanei care plătește!)
  • IBAN: RO59RNCB0076010452620313
 • INFORMAȚII PLATĂ: datele candidatului (nume, prenume, legitimație) și mențiunea taxă confirmare FLLS-LMA

*ATENȚIE! Chitanțele de la automatele de plată nu sunt valabile dacă nu sunt conțin contul, numele facultății și numele candidatului.