Mențiuni:

Fiecare candidat va figura pe lista fiecărei secții la care s-a înscris, cu statut independent (un candidat poate figura admis la buget la mai multe secții, chiar dacă poate confirma locul la una singură).

Programul și procedurile privind confirmările pot fi consultate aici

ATENȚIE! Candidații care au probleme în depunerea diplomei de Bacalaureat din motive obiective (ex. a fost depusă la o altă facultate care nu are program de lucru cu publicul în weekend) sunt rugați să se prezinte sau să contacteze, totuși, comisia în zilele stabilite pentru găsirea unei soluții.

Rezultatele inițiale ale admiterii 2021 pot fi consultate aici:

Secții cu medie mixtă – vă reamintim că limba străină din timpul liceului este stabilită conform procedurii de admitere:

Filologie (toate secțiile) Rezultate medie mixtă Limbă și Literatură (link alternativ)

Traducere și Interpretare – Rezultate Traducere și Interpretare (link alternativ)

Studii Americane – Rezultate Studii Americane (link alternativ)

Secții cu admitere pe baza mediei de la Bacalaureat:

Filologie (italiană, maghiară, portugheză, rusă, slave, filologie clasică, rromani, neogreacă) Rezultate concurs de dosare (link alternativ)

Studii Iudaice – Rezultate Studii Iudaice (link alternativ)

Limbi Moderne Aplicate (Engleză + B) Limbi Moderne Aplicate (link alternativ)

În atenția candidaților pe locurile pentru absolvenții liceelor din mediul rural: întrucât sunt înscrise doar 10 persoane pentru cele 16 locuri, toți cei 10 candidați vor putea confirma la orice specializare A s-au înscris, urmând ca specializarea B să fie repartizată la finalul perioadei de confirmări.

Orice probleme referitoare la liste pot fi semnalate prin email, la adresa admitere@lls.unibuc.ro. Candidații sunt rugați să analizeze cu atenție listele și mențiunile publicate pe site. Problemele nefondate nu vor primi răspuns. Candidații sunt rugați insistent să nu contacteze telefonic comisia în prima zi de confirmări decât în cazuri extreme.

Statusul fiecărui candidat și semnificația acestuia poate fi găsită mai jos:

1. BUGET – candidatul este admis pe locuri subvenţionate de la buget şi trebuie să confirme locul până la data indicată. Confirmarea se face prin aducerea la dosar a actului de studiu în original sau prin formular electronic DACĂ DIPLOMA ESTE DEJA ÎN DOSAR. La expirarea termenului, în cazul în care respectivul candidat nu a luat legătura cu Comisia de Admitere, locul este acordat primului candidat confirmat pe locurile cu taxă.

 

2. TAXĂ – candidatul este admis pe locuri cu taxă şi trebuie să confirme locul până la data indicată. Confirmarea se face prin aducerea la dosar a chitanţei pentru taxa de confirmare şi a actului de studiu în original sau a unei copii legalizate (sau conformă cu originalul – certificată la depunere!), însoțită de o adeverinţă care atestă înregistrarea originalului la altă instituţie de învăţământ superior. Alternativ, DACĂ DIPLOMA ESTE DEJA ÎN DOSAR, taxa poate fi achitată online și locul se poate confirma prin formular electronic. La expirarea termenului, în cazul în care respectivul candidat nu a luat legătura cu Comisia de Admitere, locul este acordat primului candidat din lista de aşteptare. TAXA DE CONFIRMARE NU SE POATE PLĂTI LA SEDIUL FACULTĂȚII!

 

3. În aşteptare – candidatul nu a fost admis, fiind clasat în urma locurilor cu taxă şi trebuie să aştepte anunţurile Comisiei de Admitere. Candidaţii cu acest statut POT fi sunaţi de Comisia de Admitere în cazul în care pot confirma un loc cu taxă sau pot fi declarați admiși cu taxă în urma anunțurilor de pe site. În prima fază a confirmărilor, candidaţii în aşteptare trebuie doar să aştepte următoarele anunţuri sau să fie contactaţiNU puteți afla informații suplimentare în primele două-trei zile de la afișarea rezultatelor. NU se achită taxa de confirmare înainte să apară instrucțiuni suplimentare!

 

4. BUGET sau TAXĂ – limba B – nerepartizat – candidatul a fost admis pe un loc (la buget sau cu taxă), însă media de admitere nu a fost suficientă pentru a obține nici măcar una dintre opțiunile pentru specializarea B. Candidații în această situație sunt rugați să confirme locul și să ia legătura cu Comisia de Admitere în momentul confirmării, pentru a alege alte opțiuni pentru specializarea B, dintre cele rămase. În cazul în care candidatul nu ia legătura cu Comisia de Admitere privind schimbarea opțiunii, va primi din oficiu o specializare B dintre cele rămase.

Atenție! Confirmarea unui loc implică retragerea din concurs la celelalte înscrieri!