Rezultatele contestațiilor pot fi consultate AICI.

Actualizare – programul în weekend:

Taxa se va putea plăti la Facultatea de Drept și sâmbătă și duminică, program 9:00 – 12:00.

Actualizare – LIMBI MODERNE APLICATE

TOȚI candidații aflați în așteptare, indiferent de medie, pot confirma LOCURI CU TAXĂ, cu mențiunea că specializările B vor fi repartizate la sfârșitul perioadei de confirmări, conform mediei și opțiunilor inițiale ale candidaților.

ATENȚIE! Nu uitați să specificați, la plata taxei (la Facultatea de Drept), că taxa este pentru secția Limbi Moderne Aplicate!

Actualizări:

Listele actualizate pentru secțiile cu admitere prin examen scris (inclusiv specializările B) vor fi publicate în cursul zilei de mâine, 30.07.

Pentru moment NU pot fi actualizate situațiile de la secțiile cu admitere prin media de la Bacalaureat (dosare), din cauza candidaților cu înscrieri multiple care nu au confirmat locurile (nici măcar telefonic).

Așadar, candidații, în special cei aflați pe locuri la buget sunt rugați să CONFIRME sau să se RETRAGĂ în cel mai scurt timp, pentru a permite clarificarea situației celorlalți candidați și repartizarea specializărilor B.

 

Mențiune privind contactul prin email:

Candidații care contactează Comisia de Admitere prin email sunt rugați să menționeze clar NUMELE, PRENUMELE, NUMĂRUL DE LEGITIMAȚIE și SECȚIA despre care contactează Comisia.