1. Secții cu admiterea prin examen scris:

Liste actualizate: Afisare ES 30 iulie

Mențiuni:

1. Cererile de schimbare de B vor fi procesate după încheierea perioadei de confirmări. Cererile de schimbare a limbii B în Germană sau Suedeză NU se admit, din cauza lipsei de locuri. Cererile de schimbare NU au prioritate față de opțiunile inițiale ale candidaților!

2. Candidații admiși la BUGET cu limba B nerepartizată sunt rugați să contacteze prin E-MAIL (vezi mai jos) comisia pentru a alege alte opțiuni pentru specializarea B (singurele opțiuni rămase fiind: Italiană, Română, Catalană, Latină, Persană).

3. Listele de mai sus sunt în lucru, candidații încă neconfirmați fiind rugați să confirme sau să se retragă, cât mai repede.

2. Studii culturale:

Candidații neconfirmați de la secțiile Studii Iudaice și Studii Americane vor fi contactați telefonic, inclusiv pentru locurile cu taxă.

3. Secții filologie, admitere pe baza mediei de la Bacalaureat:

Candidații încă neconfirmați aflați în așteptare (sau declarați deja admiși cu taxă) la secțiile ITALIANĂ, PORTUGHEZĂ și RUSĂ pot confirma locuri cu taxă, INDIFERENT DE MEDIE. Candidații respectivi nu trebuie să aștepte să fie contactați telefonic!

Toate celelalte mențiuni anterioare RĂMÂN VALABILE.

4. Limbi Moderne Aplicate:

Reamintim că TOȚI candidații înscriși la secția Limbi Moderne Aplicate pot veni să confirme locuri cu taxă, FĂRĂ A AȘTEPTA VREO CONFIRMARE TELEFONICĂ!

De asemenea, reamintim că taxa de confirmare se plătește în contul Limbi Moderne Aplicate (mențiune valabilă DOAR pentru această specializare). Pentru celelalte specializări (Traducere și Interpretare, Filologie, Studii Culturale), taxa se achită în contul Limbi Străine.

Mențiune referitoare la contactul prin email:

Candidații care transmit mesaje, informații sau solicitări prin email sunt rugați să specifice CLAR numele, prenumele, numărul de legitimație, secția și scopul mesajului.