Programul comisiei: Începând din 01 august, Comisia de Admitere își încheie programul cu publicul. Programul pentru luna septembrie va fi afișat împreună cu detaliile aferente sesiunii de admitere. Pentru probleme urgente, candidații pot contacta comisia prin e-mail, însă accesul fizic la dosare nu este posibil până la data de 4 septembrie.

Listele finale pot fi consultate AICI* (actualizare 1.08)

Mențiuni privind specializările B:

  1. Reamintim candidaților că specializările B se acordă separat, în funcție de profil (Filologie și Studii Culturale, Traducători sau LMA) și de modalitatea de admitere (examen scris, medie mixtă – Studii Americane, medie Bac);
  2. Candidații cu mențiunea „Nerepartizat” la limba B la limbă și literatură sunt rugați să opteze pentru una dintre următoarele specializări B până la 31 iulie prin-un e-mail către admitere@lls.unibuc.ro. Opțiunile sunt: Catalană, Franceză, Germană, Latină, Portugheză, Rusă.

Noua repartizare a limbii B (pentru filologie) va ține cont de aceleași criterii ca repartizarea inițială. Candidații care nu vor comunica până la 31 iulie limba B dorită, vor fi repartizați din oficiu la specializările unde mai rămân locuri disponibile.

Nu se mai admit alte cereri de schimbare a limbii B, în afara cazurilor excepționale. Candidații care doresc să-și schimbe opțiunea din motive subiective pot completa o cerere în acest sens după începerea anului universitar (1 – 31 octombrie), care se va aproba doar cu acordul ambelor departamente.

*Candidații care doresc să sesizeze probleme referitoare la listele de mai sus sau orice alte situații, sunt rugați să contacteze comisia exclusiv prin e-mail, menționând clar numele, prenumele, numărul de legitimație, profilul, limba A și scopul mesajului. Adresa comisiei este, în continuare, admitere@lls.unibuc.ro.