Actualizare în urma confirmărilor: Toate persoanele înscrie cu statusul în așteptare la Limbi Moderne Aplicate pot confirma locuri cu taxă, numai pentru limba B RUSĂ.

Programul de confirmări (sau pentru alte operațiuni – retrageri, completări etc.) este 18-20 septembrie, program 12:00-14:00, Pitar Moș, sala 2.

 

Locurile rămase pentru sesiunea septembrie pot fi consultate AICI.

Programul de mai jos este valabil și pentru completări sau retrageri ale dosarelor depuse în sesiunea iulie 2023.

ATENȚIE! Intervalul 12-15 septembrie este ultimul interval în care se mai pot face completări sau retrageri la comisia de admitere!

În intervalul 16 septembrie – 1 octombrie, accesul la dosare va fi posibil doar cu programare prealabilă (prin e-mail la admitere@lls.unibuc.ro), la sediul din str. Edgar Quinet. Persoanele care doresc să se retragă fără să fie înmatriculate trebuie să anunțe acest lucru (prin e-mail la admitere@lls.unibuc.ro) cel târziu până la data de 20 septembrie.

După data de 1 octombrie, orice operațiune (completare dosar, retragere, întrerupere etc.) se va face la secretariatul facultății (sediul din str. Edgar Quinet).

Calendarul admiterii:

Informații despre formatul rezultatelor / Informații despre confirmări / Informații despre contestații

  • Confirmarea locurilor 12-15 septembrie – fizic SAU online:
    • Confirmare fizică, pentru candidații care nu și-au depus actele de studii în original: sediul din Pitar Moș, et.1, sala 2, program 12:00-14:00 (12.09), respectiv 11:00-14:00 (13-15.09);
    • Confirmare online, pentru candidații care au dosarul complet (diploma de Bacalaureat în original): prin e-mail la admitere@lls.unibuc.ro, menționând numele, numărul de legitimație și specializarea pe care o confirmă (în cazul candidaților cu mai multe înscrieri).

Lista actelor necesare poate fi găsită AICI.

ATENȚIE – înainte de înscrierea la sediul facultății toți candidații trebuie să completeze formularul de preînscriere (disponibil în perioada 5-8 septembrie) – AICI (este necesară completarea mediei finale de la examenul de Bacalaureat). Acest pas reduce semnificativ timpul petrecut la înscriere.

Taxa de înscriere se achită la înscriere, în clădirea Facultății de Limbi și Literaturi Străine din str. Pitar Moș nr. 7-13.

Taxele de admitere sunt:

  • 250 RON – o specializare*
  • 350 RON – 2 specializări*
  • 400 RON – 3-5 specializări*

*Specializare = opțiune pentru o secție A cu mai mult opțiuni pentru B