Listele actualizate după confirmări (inclusiv specializările B) vor fi publicate la finalul săptămânii (2 august).

ATENȚIE! Joi, 30.07 (program 10:00-14:00), este ultima zi de confirmări, iar vineri, 31.07 (program 10:00-12:00), este ultima zi de program de lucru cu publicul! Orice situație nerezolvată (ridicarea dosarelor candidaților neconfirmați, ridicarea chitanțelor candidaților intrați la buget etc.) după această dată va putea fi soluționată la începutul lunii septembrie (programul exact va fi anunțat).

Recuperarea taxei de confirmare – pentru persoanele care au achitat taxa înainte de clasarea pe locuri bugetate

Persoanele care au confirmat locuri cu taxă și au glisat pe locuri la buget ulterior trebuie să se prezinte la sediul Facultății pentru a ridica dovada de plată și o notă de fundamentare, cu care vor merge la Biroul Financiar al UB (clădirea Rectoratului, șos. Panduri nr. 90) în vederea recuperării sumelor depuse, după cum urmează:

  1. Dovada de plată (dacă a fost depusă la dosar) și nota de fundamentare se ridică de la Sala 2, în intervalul de confirmări, până cel târziu vineri, 31 iulie sau în luna septembrie. Atenție! Dovada plății trebuie adusă pentru o viză din partea Facultății chiar dacă nu a fost depusă la dosar / imprimată. Candidații care au plătit taxa prin sisteme online sunt rugați să aducă o copie imprimată a raportului tranzacției / emailului de confirmare.
  2. Nota de fundamentare primită de la comisie și dovada respectivă se depun la Biroul Financiar, care are următorul program:
    • Luni-joi: 08:00 – 14:00
    • Vineri: 08:00 – 12:00