Repartizarea a fost publicată AICI*.

ATENȚIE! Ordinea probelor în tabel nu este relevantă. Vă reamintim că la limbile engleză, franceză şi germană există două tipuri de subiecte, A și B. Subiectele de tip A (cu un grad de dificultate mai ridicat) le vor primi doar candidații care susțin examenul pentru secția A respectivă. Subiectele de tip B au un grad de dificultate mai scăzut şi le vor fi distribuite candidaților care susțin examen pentru o secție A diferită. Nu sunt relevante, în acest caz, opțiunile făcute pentru limba B.

Vă rugăm INSISTENT să consultați pagina cu informații generale despre desfășurarea examenului, AICI.

Toate sălile sunt în Palatul Universității din București din Piața Universității (stația de metrou Universitate – vezi hartă mai jos)! În funcție de sala de examen, intrarea se face după cum urmează:
Chimie – Bd. Regina Elisabeta nr. 4-12 (vizavi de statui, intrarea cea mai apropiată de stația de metrou)
Geografie – Bd. Nicolae Bălcescu nr. 1 (la fântână)
Istorie – Bd. Regina Elisabeta nr. 4-12 (vizavi de statui, înainte de gang, după stația STB)
Limbi Străine / Litere – Str. Edgar Quinet (vizavi de Arhitectură)

Intrarea în săli (ora la care candidații trebuie să fie prezenți la intrările facultăților menționate în tabel) se va face la ora 14:30. Examenul va începe la ora 15:30.

*eventualele probleme legate de liste pot fi sesizate exclusiv la adresa admitere@lls.unibuc.ro (cu menționarea numărului de legitimație).