Rezultatele recorectării (contestațiile) sunt publicate aici:

Catalog contestații 2019          PROCES VERBAL CONTESTAȚII 2019

Candidații declarați admiși în urma contestațiilor pot confirma locurile respective.

Candidații aflați în așteptare la secția Traducere și Interpretare cu media peste 6,14 (inclusiv) pot confirma locuri cu taxă. Candidații de la secția Traducere și Interpretare cu media sub 6,14 pot confirma locuri cu taxă la secția echivalentă de Limbă și Literatură (ex. un candidat în așteptare la TI Franceză A cu media 5,50 poate confirma un loc cu taxă la Filologie Franceză A).

Pentru următoarele secții pot confirma locuri cu taxă candidații în așteptare, după cum urmează:

   • Rusă – media minimă 7,50
   • Studii Americane – media minimă 7,73
   • Limbi Moderne Aplicate toți candidații înscriși

 

Recuperarea taxei de confirmare – pentru persoanele care au achitat taxa înainte de clasarea pe locuri bugetate

Persoanele care au confirmat locuri cu taxă și au glisat pe locuri la buget ulterior trebuie să se prezinte la sediul Facultății pentru a ridica dovada de plată și o notă de fundamentare, cu care vor merge la Serviciul Financiar al UB (clădirea Facultății de Drept) în vederea recuperării sumelor depuse, după cum urmează:

 1. Dovada de plată (dacă a fost depusă la dosar) și nota de fundamentare se ridică de la Sala 2, în intervalul de confirmări, până cel târziu miercuri, 31 iulie sau în luna septembrie, în perioada de înscrieri (5-10 septembrie). Atenție! Dovada plății trebuie adusă pentru o viză din partea Facultății chiar dacă nu a fost depusă la dosar / imprimată. Candidații care au plătit taxa prin sisteme online sunt rugați să aducă o copie imprimată a raportului tranzacției / emailului de confirmare.
 2. Nota de fundamentare primită de la comisie și dovada respectivă se depun la Serviciul Financiar, care are următorul program:
  • Luni-joi: 10:00 – 14:00
  • Vineri: 10:00 – 12:00