Locurile rămase pentru sesiunea septembrie pot fi consultate AICI. Toate secțiile cu locuri disponibile au admiterea pe baza mediei de la Bacalaureat (concurs de dosare).

Calendarul admiterii:

  • Înscrieri – 5-9 septembrie, program 10:00-14:00, Pitar Moș, sala 2;
  • Rezultate – 10 septembrie – rezultatele pot fi consultate AICI;
  • Confirmarea locului – 10-13 septembrie, program 12:00-14:00, Pitar Moș, sala 2.

ATENȚIE! Confirmarea locului se face cu diploma de Bacalaureat în original și, pentru locurile cu taxă, dovada plății taxei de confirmare. Candidații care au lăsat diploma în dosar pot plăti taxa electronic (pentru locurile cu taxă) și confirma locul prin email. Atenție! Emailul va cuprinde obligatoriu următoarele informații: număr de legitimație, numele candidatului, secția pentru care se confirmă locul și modalitatea de plată (pentru locurile cu plată). Mai multe informații despre taxa de confirmare AICI.

Orice sesizare la adresa listei de mai sus se poate face la adresa admitere@lls.unibuc.ro.

Informații despre cazări – AICI

Lista actelor necesare poate fi găsită AICI.

ATENȚIE – înainte de înscrierea la sediul facultății toți candidații trebuie să completeze formularul de preînscriere – AICI (este necesară completarea mediei finale de la examenul de Bacalaureat). Acest pas reduce semnificativ timpul petrecut la înscriere.

Taxa de înscriere se achită la înscriere, în clădirea Facultății de Limbi și Literaturi Străine din str. Pitar Moș nr. 7-13.

Taxele de admitere sunt:

  • 250 RON – o specializare*
  • 350 RON – 2 specializări*
  • 400 RON – 3-5 specializări*

*Specializare = opțiune pentru o secție A cu mai mult opțiuni pentru B