Actualizarea listelor și limbilor B va avea loc după confirmarea majorității candidaților.

Plata taxei în cont:

Taxa se poate fi plătită (în afară de numerar la Facultatea de Drept) și la orice bancă în următorul cont: RO26TREZ70520F330500XXXX pe numele Universitatea din București, CIF 4505502, Trezorerie sector 5, Bd. Mihail Kogălniceanu nr.36-46. ATENȚIE! Plata este valabilă NUMAI cu specificația corectă, după cum urmează:

  • pentru secțiile Filologie, Studii Culturale sau Traducere și Interpretare cu specificația: “TAXĂ STUDII FACULTATEA DE LIMBI ȘI LITERATURI STRĂINE”
  • pentru secția LMA (doar pentru secția LMA!): “TAXĂ STUDII LMA FACULTATEA DE LIMBI ȘI LITERATURI STRĂINE”

Dovada plății se aduce la dosar în locul chitanței. Dacă nu există mențiunile de mai sus în dovada plății, locul NU ESTE CONFIRMAT!

În atenția candidaților aflați pe locuri la BUGET:

Candidații vor fi contactați telefonic de reprezentanții secțiilor respective pentru confirma dacă doresc sau nu locul. Toți candidații care ocupă astfel de locuri sunt rugați fie să confirme (prin email, telefonic sau personal), fie să se retragă cât mai repede, pentru a clarifica situația celorlalți candidați.

Confirmarea locului la buget se poate face prin email numai în cazul în care diploma de Bacalaureat se află deja în dosar!

În atenția candidaților aflați pe locuri cu taxă care vor trece, în urma retragerilor, la BUGET:

Candidații vor fi contactați telefonic de reprezentanții secțiilor respective pentru a fi informați de această modificare.

În atenția candidaților aflați pe lista de așteptare, în funcție de secție:

1. Secțiile cu examen scris (inclusiv Traducere și Interpretare) – candidații în așteptare vor fi contactați telefonic în cazul în care pot confirma un loc cu taxă!

2. Secția Studii Americane – candidații cu medii peste 8,61 pot confirma locuri cu taxă. Secția Studii Iudaice – candidații cu medii peste 7,50 pot confirma locuri cu taxă.

3. Pentru următoarele secții filologice, pot confirma locuri cu taxă candidații în așteptare, după cum urmează:

  • Rusă – media minimă 8,00
  • Portugheză – media minimă 8,00
  • Italiană – media minimă 8,25
  • Neogreacă – media minimă 7,50
  • Slave – media minimă 6,00

4. Candidații în așteptare cu media minimă 8,00 la secția Limbi Moderne Aplicate pot confirma locuri cu taxă!

ATENȚIE! Confirmările de mai sus se fac pentru limba A respectivă, sub rezerva desemnării ulterioare a limbii B, conform mediei și opțiunii, după algoritmul de repartizare.

Repartizările la Coreeană B, Germană B, Neerlandeză B și Suedeză B sunt foarte solicitate și este puțin probabil să fie atribuite candidaților care nu au fost inițial declarați admiși.